Ben jij op zoek naar de beste loodgieter, die er te vinden is? Dan zul je echt wat onderzoek moeten doen. Het vinden van een goede loodgieter is bijna net zo moeilijk als het vinden van een goede partner. Je moet de prijzen voor de verschillende loodgietersdiensten vergelijken, je moet uitzoeken welke diensten de loodgieter aanbiedt, je moet bekijken of ze bij jou in de buurt komen en nog veel meer. Als je eenmaal een goede loodgieter hebt gevonden, zorg er dan voor dat je zijn telefoonnummer goed bewaart. Je weet immers maar nooit wanneer je hun diensten nodig hebt.

1. Het eerste waar je naar moet kijken, als je een fatsoenlijke loodgieter probeert te vinden, is of ze bij jou in de buurt werkzaam zijn. Veel bedrijven komen niet in elke plaats van de provincie. Ga op zoek naar een loodgieter, die relatief dicht bij jou in de buurt zit, want dan kun je er vrij zeker van zijn dat ze aan huis zullen komen. Op sommige websites wordt het geografische gebied vermeld en soms worden er ook specifieke steden genoemd.

2. Het volgende waar je naar moet kijken, is welke diensten ze aanbieden. Niet alle loodgieters kunnen ook alle werkzaamheden uitvoeren. Het is heel belangrijk dat een vakman aan de leidingen gaat sleutelen, anders kan er nog meer schade ontstaan. Een echte vakman heeft kennis over alles, van beerputten tot aan de badkuipen. Bekijk of er op de website van het bedrijf staat vermeld wat de specialisaties zijn. Als je jouw specifieke probleem niet op hun ‘servicepagina’ of elders op de website ziet staan, kijk dan nog even verder. Bel de loodgieter ook altijd of stuur ze een e-mail om er zo zeker van te zijn dat ze jouw probleem ook echt kunnen oplossen.

3. Het laatste dat je moet bekijken, is welke prijs de loodgieter zal berekenen. Vaak kunnen de prijzen per bedrijf sterk variëren, dus bekijk dit goed. Je kunt vaak een hoop geld besparen door geduldig te zijn en eerst eens even rond te kijken. Het is natuurlijk duidelijk dat we pas zeker weten hoe betrouwbaar en professioneel de loodgieter is, als we het eerst zelf uittesten. Maar gebruik in de tussentijd de prijs als de doorslaggevende factor. Bezoek de website van loodgieter.mobi – de 24 uurs loodgieter van Eindhoven