U bent woonachtig in Sint-Michielsgestel en u wilt uw woning op de markt zetten. Om u in dit proces zo nauwkeurig mogelijk te helpen zet u een verkoopmakelaar in. Een eerlijke en betrouwbare makelaar in Sint-Michielsgestel kent de meeste voordelen door zijn of haar expertise van het dorp. Daarom wordt het aangeraden om een makelaar Sint-Michielsgestel in te zetten. Zij zijn gespecialiseerd in het verkopen van rijtjeshuizen, appartementen tot aan luxe vrijstaande woningen in de bekendste wijken van Sint-Michielsgestel.


De eerste stappen bij de verkoop van uw woning

Vraag buren en bekende naar hen ervaringen met een verkoopmakelaar. Maar kijk ook vooral verder. U zal alleen de geschikte makelaar vinden als u daar een goed gevoel bij heeft. Ga dus niet direct voor de eerste beste makelaar die u voorgeschreven wordt. Bent u bekend met makelaarskantoren in of rondom Sint-Michielsgestel? Surf eens rond op het internet om een overzicht te krijgen van de makelaars in de buurt. Maak hier vervolgens een lijst van met potentiële makelaars waar u een goed gevoel bij heeft.


Hoe komt u tot de geschikte verkoopmakelaar

Nu gaat u ze één voor een uitnodigen voor één kennismakingsgesprek. Laat de makelaar zichzelf presenteren om ze te leren kennen en stel vervolgens uw eisen en eventuele vragen om tot de juiste samenwerking te komen. Ook bij deze kennismaking zou u er een lijst bij kunnen houden met uw vragen. Adverteert de makelaar bijvoorbeeld via toegankelijke kanalen? Hoe zetten zij dit in? Want potentiële kopers moeten uw woning uiteraard wel kunnen vinden. Het is belangrijk om niet alleen naar de feiten van de makelaar te kijken maar ook naar wat uw gevoel zegt. Want u wilt uiteraard dat een huis verkopen Sint-Michielsgestel zo spoedig mogelijk verloopt. De voordeligste makelaar kiezen in het verkooptraject is ook niet altijd de beste beslissing. Zorg er in ieder geval voor dat de makelaar altijd goed bereikbaar is.


Een aantal tips bij de verkoop van uw woning

Zorg voor de juiste promotiemix. Dit is van cruciaal belang omdat dit uw woning zal presenteren naar de potentiële kopers. Zorg er hierbij ook voor dat u professionele foto’s van uw woning maakt of laat maken en zorg voor een uitgebreide beschrijving. Deze aspecten zullen een enorm verschil maken in de verkoop van uw woning. En hoe langer u de aandacht van de koper trekt hoe enthousiaster zij zullen zijn. Mocht u er toch niet uitkomen dan is het verstandig om een onafhankelijke vereniging in Sint-Michielsgestel te spreken. Zij helpen u bij het vinden van de juiste makelaar om het verkooptraject voort te kunnen zetten. Want een goede makelaar ontneemt u van uw lasten.